Rakennusliike Mii2 Oy

Mii2 Oy on vuonna 2013 kahden kokeneen rakennusalan Miikan, Sunnarin ja Koivumäen perustama rakennusliike.

Miika Koivumäki on johtamansa Sarjametalli Oy:n kanssa urakoinut pääkaupunkiseudulla yli kahden tuhannen kerrostalohuoneiston Ilmanvaihtotyöt.
Miika Sunnari on hankkinut kannuksensa alalla urakoimalla Kastelli-talojen ja Mittavakodin talopaketteja noin 400 kpl vuodesta 2002 lähtien.

Mii2 Oy on toimintansa alusta saakka keskittynyt laadukkaiden rivitalojen sekä paritalojen tuotantoon Länsi-Uudellamaalla Lohjan seudulla.

Tärkein tavoite laadun ohella toiminnassamme on asiakkaan tarpeiden yksilöllinen huomioiminen. Isoihin rakennusliikkeisiin verrattuna asiakas pääsee meillä vaikuttamaan enemmän sisustusvalintoihin sekä talotekniikkaan, jolloin asunnosta saadaan aidosti asiakkaan tarpeita vastaava, toimiva ja tunnelmallinen koti.

Kotimaisten asentajiemme ammattitaito on korkealla tasolla ja vuosien ajan käyttämämme samat, luotettavat aliurakoitsijat ovat hitsautuneet yhteen hyvin toimivaksi tiimiksi.

Pidämme kunnia-asiana pysyä täsmälleen sovitussa aikataulussa. Rakentamamme paritalo- sekä rivitaloasunnot valmistuvat ja luovutetaan aina sovittuun aikaan mennessä, pihatöitä myöten valmiina. Asuntojemme valmistumisaikataulu on aina suunniteltu siten, ettemme joudu tinkimään missään vaiheessa rakenteiden kuivumisesta tai työn ensiluokkaisesta suorittamisesta.

Yrityksemme tunnetaan laadun ohella hyväntuulisesta, kohteliaasta ja reippaasta otteesta. Tämä asenne mahdollistaa sujuvan ja miellyttävän yhteistyön asiakkaidemme kanssa rakennushankkeen aikana. Tähtäämme yhdessä asiakkaidemme kanssa samaan päämäärään, uuteen unelmien kotiin!